Vi giver dig tryghed dag og nat

Uanset om du er hjemme eller ej. Det gør vi med dørtelefoner, adgangskontrol og alarmer, som alle giver dig fuld tryghed i hverdagen.

Tryghed er det bedste fundament for boligen

Som elektriker skifter vi ikke kun dine el installationer eller skifter dine stikkontakter. Vi hjælper dig også med at sikre din tryghed i form af dørtelefoner, hjemmealarmer, kameraer og videoovervågning.

Bor du i et tæt bebygget område i København, eller er der mange mennesker forbi din opgang, sørger vi for din tryghed.

Det gælder også for hele ejendoms- eller andelsforeningen, hvis I gerne vil sikre jeres beboeres tryghed med adgangskontrol, automatisk branddørsslukning med mere.

Tyven går ikke udenom lejligheder

Bor du i en opgang, der er frit tilgængelig for alle? Eller er der mange mennesker igennem i løbet af dagen? Med en alarm eller kamera kan du forebygge indbrud og forhindre, at tyven vælger netop din lejlighed eller opgang – dag som nat.

Alle alarmsystemer er tilkoblet en døgnbemandet vagtcentral, som får besked, når alarmsystemet bliver aktiveret. Altså kan du sove trygt hele natten eller slappe fuldstændigt af, når du er på terrassen eller balkonen. 

Hvem er det, der banker på?

Med en dørtelefon kan du opnå en større sikkerhed og tryghed omkring dem, du lukker ind i opgangen. Har du derfor en ejerlejlighed i København, kommer vi gerne og monterer og installerer den, så du kan være tryg, selv når det ringer uventet på.

Vil I som andelsforening eller boligforening gerne have installeret dørtelefoner i beboeres lejligheder, kommer vi også gerne ud til en snak, så I kan få den helt rette løsning.

Nedtagning af køkken pris

Kontakt en elektriker

+45 91 92 90 90

Call Now Button