Din elektriker
døgnet rundt

Vi ved godt, du ikke håber, du får brug for det. Men, hvis der sker en kortslutning midt om natten eller det, der er værre, rykker vores effektive døgnvagt ud.

Vi hjælper dig akut hele døgnet rundt

Man ved aldrig, hvornår der sker en kortslutning eller andre akutte problemer, som kræver opmærksomhed med det samme. Ofte sker det selvfølgelig, når man mindst venter det – og gerne i de skæve timer eller hen på natten.

Vi er døgnfluer og har altid en af vores autoriserede elektrikere tilknyttet døgnvagten. Skulle det derfor ske, at du får en akut el opgave i din bolig i København eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland, rykker vi ud.

Få en serviceaftale på elektriker døgnvagt

Står du for driften af en boligforening, virksomhed eller måske byggeri, indgår vi gerne i en serviceaftale omkring elektriker døgnvagt. Så er du altid sikret, at udfordringerne kan løses med det samme, og at det bliver gjort til en billigere pris.

Som autoriseret døgnvagt for erhverv og boligforeninger rykker vi både ud akut, ligesom vi også besvarer spørgsmål eller giver vejledning over telefonen ved akutte problemer, som vi vurderer, du selv kan og må tage hånd om med professionel vejledning.

Hvad koster akut elektriker døgnvagt?

Det er aldrig sjovt at skulle af med uforudsete udgifter. Men, vi lover, at det betaler sig, da elektrikeren kan give dig ro på og også afværge en potentielt farlig situation. Døgnvagten er naturligvis dyrere end et besøg af os i normale arbejdstimer – men vi giver en fair pris, så du også har lyst til at ringe en anden gang, når tampen virkelig brænder.

Vi kører lokalt i hele København samt på resten af Sjælland, da vi har medarbejdere på standby over hele øen.

 

Vagtudkald elektriker

Kontakt en elektriker

+45 91 92 90 90

Call Now Button