Vi gennemgår og optimerer dine el installationer

Som uddannet rådgiver inden for el-branchen kan vi hos Nordic-EL hjælpe med alt fra rum opsætning og køkken-el til nybyggeri og tilbygninger, hvor der er brug for et sæt professionelle øjne på installationerne. Dette gør vi i boliger og erhvervsbygninger. 

Kom sikkert igennem renoveringsprojektet

Skal du igennem et større renoveringsprojekt i boligen eller i dine erhvervsbygninger, er du velkommen til at kontakte os for at få os med på råd. Her rådgiver vi gerne om, hvilke installationer vi anbefaler, eller hvor du kan effektivisere eller modernisere yderligere. 

Vi gør det alt sammen ud fra en professionel og objektiv tilgang, da vi ønsker, at du skal være fuldstændig tryg. Ønsker du udelukkende rådgivning, og kommer vi med forslag til forbedringer eller andet, er du heller ikke forpligtet til at vælge os. 

Vi ønsker, du skal være tryg ved det og føle dig i sikre hænder. 

Skal vi give dig rådgivning og et godt tilbud?

Intet projekt er for stort eller småt til, at vi rykker ud til dig for at yde rådgivning. Vi sætter en stor ære i at få lov, da vi går højt op i, at vores kunder har de bedste og mest sikre løsninger og el installationer. 

Om du ønsker rådgivning med henblik på bæredygtighed, energioptimering eller modernisering, træder vi gerne til. Dertil giver vi også gerne et tilbud på, hvad det vil koste at få udført. 

Nedtagning af køkken pris

Kontakt en elektriker

+45 91 92 90 90

Er vi en elektriker for dig? 

Så kontakt os endeligt gerne i dag for en ganske uforpligtende snak. Så finder vi sammen ud af, hvordan vi hjælper dig, hvornår vi skal gøre det, og hvad det koster at få vores hjælp.

Vi ser frem til at høre fra dig

Call Now Button