Skal vi være din elektriker?

Fleksible aftaler, kvalitetskontrol og altid professionelle og autoriserede løsninger er, hvad du kan forvente dig af NORDIC-EL som din elektriker.

En elektriker i København med flair for kvalitet

Det er ikke svært at finde en elektriker i København eller andre byer på Sjælland. Så hvorfor skal du lige lade valget falde på os, når stikkontakten skal skiftes, eller du har brug for professionel rådgivning? 

Det kan du roligt gøre, fordi vi er et elektrikerfirma med mange års erfaring på bagen. Altså har vi haft fingrene i samtlige udfordringer og udført mange og professionelle løsninger for både private og erhvervskunder samt boligselskaber.

 Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da denne er særdeles vigtig, når det kommer til arbejde med el. Derudover kører vi ikke, før vi er helt sikre på, at du er tilfreds og glad. 

Vi rykker ud på hele Sjælland

N

Vi kommer gerne forbi dig

Nok har vi mange kunder i og omkring København, men vi rykker også meget gerne ud til kunder på resten af Sjælland. Vi er i forvejen ude at køre en del – så vi kommer gerne forbi dig også. 

N

Professionalitet & tryghed

Med kunder som AAB, DEAS, Kereby, Widex, Siedle Nordic og Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering kan du være ganske tryg ved vores professionalitet og løsninger. 

N

Din garanti

Vi er også medlem af TEKNIQ Garanti, har overenskomst og TRYG Forsikring, så både du og vores medarbejdere kan være helt trygge, når der rykkes ud til en opgave.

altmuligmand København

kundetilfredshed

Elektriker erfaring

Er vi en elektriker for dig? 

Så kontakt os endeligt gerne i dag for en ganske uforpligtende snak. Så finder vi sammen ud af, hvordan vi hjælper dig, hvornår vi skal gøre det, og hvad det koster at få vores hjælp.

Vi ser frem til at høre fra dig

Call Now Button